Solution Cosmeceuticals

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
 • Capillary Stop
  Complexul nou şi eficient BIOPHYTO 46® - un ingredient inovativ dezvoltat de laboratoarele SOLUTIONS Cosmeceuticals – este un complex sinergetic care conține diverse extracte de plante (castane, Calendula, Centella asiatica, Ruscus aculeatus) şi proteine derivate din lapte şi grâu. Pe lângă BIO..
  Complexul nou şi eficient BIOPHY...
  Fără TVA: 112,90Lei 140,00Lei
 • Eye Bags Stop
  Complexul REGURAL®este un complex inovativ ce conține peptide purificate de soia şi orez şi proteine produse biotehnologic şi derivate din grâu. Îmbunătăţeşte microcirculaţia, protejează puritatea colagenului şi elastinului şi protejează pielea împotriva radicalilor liberi. REGURAL® are un efect ate..
  Complexul REGURAL®este un comple...
  Fără TVA: 112,90Lei 140,00Lei
 • Ingrow Stop
  Ingrow Stop este un produs cu o puternică funcţie de curăţare care elimină celulele moarte de pe piele. Prin aceasta, părul crescut sub piele ajunge la suprafaţa ei, astfel putând fi eliminat cu uşurinţă. Ingrow Stop pătrunde în profunzimea pielii şi a foliculilor de păr, porii sunt curăţaţi, iritaţ..
  Ingrow Stop este un produs cu o ...
  Fără TVA: 112,90Lei 140,00Lei
 • Supreme Direct Eye-Lift
  Supreme Direct Eye-Lift conţine un amestec foarte special de ingrediente de calitate foarte bună care produc imediat o reducţie uimitoare a ridurilor şi o fortificare vizibilă a pielii. Un strat transparent foarte subţire (film) se formează pe piele şi o menţine întinsă timp de 8-10 ore. Baza Supre..
  Supreme Direct Eye-Lift conţine ...
  Fără TVA: 112,90Lei 140,00Lei